You are currently viewing Poseta ekspertkinje Japanske agencije za međunarodnu saradnju Miwako san i predstavnice RAS-a ARRRO

Poseta ekspertkinje Japanske agencije za međunarodnu saradnju Miwako san i predstavnice RAS-a ARRRO

U okviru realizacije projekta „Osnaživanje i dalje uspostavljanje usluge mentoringa za mala i srednja preduzeća u zemljama Zapadnog Balkana“ koji realizuje Razvojna agencija Srbije i Japanska međunarodna agencija JICA sa akreditovanim regionalnim razvojnim agencijama u Srbiji,  u sredu 19.07.2023. godine Agenciju za regionalni razvoj Rasinskog okruga posetili su Miwako san, JICA ekspert i Anđelka Soskić , predstavnica RAS-a.

Na radnom sastanku prisustvovali su sertifikovani mentori ARRRO i direktor.

Cilj posete JICA ekspertkinje je sumiranje do sada postignutih rezultata i sagledavanje

mogućnosti za kontinuirano unapređenje pružanja usluga mentoringa a sve u cilju što većeg stepena zadovoljstva korisnika ove usluge.

Nakon radnog sastanka, japanska ekspertkinja oblišla je korisnicu usluge mentoringa, mladu preduzetnicu Aleksandru Pavlović vlasnicu preduzetničke radnje Varjača i šerpa iz Brusa.

Standardizovana usluga mentoringa uz podršku JICA-e i RAS-a se realizuje na prostoru Republike Srbije već 17 godina i do sada je uslugu koristilo više od 4000 predstavnika MSP i preduzetnika.