You are currently viewing Пословни сусрети у Словенији.

Пословни сусрети у Словенији.

Агенција за регионални развој Расинског округа доо Крушевац има дугу и успешну сарадњу са својим партнерима и колегама из Развојне агенције Савиња из Словеније. У склопу те сарадње у периоду 25.-27.10.2022.

године успешно смо реализовали студијску посету Словенији. У организацији наших колега из Словеније успешно су организовани пословни сусрети Б2Б са једним од највећих привредника из њиховог региона, реч је о породичној компанији  ВИ-Ја (www.vi-ja.si) која се више деценија успешно бави производњом и продајом опреме за произвођаче и прерађиваче месне индустрије, прерађиваче воћа и поврћа, млекаре, произођаче меда.

Реч је о веома успешној друштвено одговорној компанији која из године у годину бележи све значајније пословне резултате. Током посете били смо гости обележавања породичног и пословног јубијела директора и власника ове компаније и његове породице. Присутни су после разгледања новоотвореног продајног простора разговарали са директором и власником компаније и разматране су могућности пословне сарадње. Током дводневне посете организованан је пријем код жупана општине Жалец господина Јанка Коса. На пословним састанцима са директорима Развојне агенције Савиње и Завода за културу спорт и туризам из Жалеца разматране су конкретне активности сарадње на будућим пројектима.