You are currently viewing ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ НА МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ИНТЕГРИСАНЕ ЕЛЕКТРОНИКЕ  „EMBEDDED WORLD“  НИРНБЕРГ, СР НЕМАЧКА

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ НА МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ИНТЕГРИСАНЕ ЕЛЕКТРОНИКЕ „EMBEDDED WORLD“ НИРНБЕРГ, СР НЕМАЧКА

Развојна агенција Србије и Привредна комора Србије  организују наступ српских привредника у оквиру националног штанда Србије на предстојећем међународном сајму интегрисане електронике „EMBEDDED WORLD“ 2023, који ће се одржати у Нирнбергу, СР Немачка, у периоду од 14. до 16. марта 2023. године.

 

„EMBEDDED WORLD“ (https://www.embedded-world.de/en) је водећи сајам ембедед технологија на свету и место сусрета свих значајних актера у овој индустрији. Сајам се одржава сваке године, а у 2022. години на сајму је било преко 750 излагача из 39 земаља, а сајам је посетило више од 18.000 посетилаца из 76 земаља. Осим физичког присуства, сајам је ове године имао и виртуелну платформу, где је регистровано 3.900 учесника.

 

Наступ на међународном сајму омогућава излагачима да представе своје производе и пласирају их на нова тржишта, као и да поспеше постојеће и стекну нове пословне контакте.

 

Трошкове закупа простора и изградње штанда сносе организатори, док излагачи сносе трошкове партиципације за учешће излагача у трошковима наступа на сајму у оквиру националног штанда у износу од 2.500,00 евра у динарској противвредности по средњем курсу Народне банке Србије на дан издавања профактуре.

 

Више информација на линку  :  https://ras.gov.rs/javni-poziv-za-ucesce-na-medunarodnom-sajmu-integrisane-elektronike-embedded-world-2023-nirnberg-sr-nemacka