You are currently viewing Одржана конференција за медије  пројекта „Управљање јавном својином у функцији локалног развоја“.

Одржана конференција за медије пројекта „Управљање јавном својином у функцији локалног развоја“.

У организацији Агенције за регионални развој Расинског округа, у петак 31.маја 2019. године одржана је конференција за медије поводом представљања циљева и очекиваних резултата пројекта „Управљање јавном својином у функцији локалног развоја“.

Град Крушевац и општина Алексинац су добитници једног од укупно 18 пројеката у Србији који су одобрени кроз грант шему EXCHANGE 5 програма.

Пројекат се реализује у оквиру Програма Еxцханге 5, који финансира Европска унија у оквиру Националног програма за Србију ИПА 2014, а спроводи Министарство државне управе и локалне самоуправе (МДУЛС) у сарадњи са Сталном конференцијом градова и општина (СКГО) као имплементационим партнером. Тело за уговарање свих пројеката грант шеме је Министарство финансија, односно Сектор за уговарање и финансирање програма из средстава Европске уније (ЦФЦУ).

Присутнима на конференцији обратили су се: заменица градоначелнице, Весна Лазаревић; председник општине Алексинац, Ненад Станковић; представник менаџерског тима EXCHANGE 5 .