You are currently viewing Обука на тему „Унапређење извоза у Румунију и Македонију“

Обука на тему „Унапређење извоза у Румунију и Македонију“

Агенција за регионални развој Расинског округа , РАРИС и Југоисточна Развојна Мрежа вас позивају да присуствујете обуци „Унапређење извоза у Румунију и Македонију“. Обука је намењена МСП сектору, предузетницима и почетницима у бизнису са циљем ширења знања и отварања перспективе извоза у Румунију и Македонију.

Кроз обуку ће МСПП и почетницима у бизнису бити презентована прикупљена знања и искуства везана за извоз, са освртом на практична питања извоза у ове две земље. Обука ће полазницима пружити увид у анализу и специфичности тржишта , преглед потреба тржишта као и листу сектора у којима постоје највећи извозни потенцијали за домаћа предузећа.

Крајњи циљ ове обуке је подизање свести и капацитета МСПП сектора везана за извоз, са посебним освртом на извоз у Румунију и Македонију који је недовољно искоришћен потенцијал. Обука је осмишљена на бази опсежне анализе тржишта ове две земље и анализе сектора у којима постоје највеће потребе овог тржишта.

Обука ће се одржати у: Центру за стручно усавршавање 09.02.2018 године са почетком у 10 часова.

Ова обука је једна од пројектних активности која се реализује у оквиру пројекта „Програм подршке извозу ММСПП у Румунију и Македонију“ који реализује Југоисточна Развојна Мрежа у сарадњи са Агенцијом за Регионални Развој Расинског Округа а финансиран од стране Развојне агенције Србије у оквиру Програма подршке пројектима за унапређење економског развоја у 2017 години.

За додатне информације, јавите се на телефон 037/202-336 или нас посетите у просторијама Агенције за регионални развој Расинског округа на адреси Танаска Рајића 18/3, 37000 Крушевац.