You are currently viewing РАС и УСАИД Пројекат развоја приватног сектора

РАС и УСАИД Пројекат развоја приватног сектора

Развојна агенција Србије (РАС) реализује пројекат ,,Подршка развоју приватног сектора у јужној и југозападној Србији (ПСД)’’ у сарадњи са Америчком агенцијом за међународну сарадњу (УСАИД), мисија у Србији, која финансира пројекат. Партнери на пројекту су регионалне развојне агенције: Центар за развој Јабланичког и Пчињског округа (ЦРЈП), Регионална развојна агенција Санџака-СЕДА, Регионална развојна агенција Златибор и Регионална агенција за просторни и економски развој Рашког и Моравичког округа.

Циљ пројекта је јачање МСПП у одабраним регионима путем ширег повезивања. Пројекат се бави унапређењем развоја микро, малих и средњих предузећа и предузетништва са циљем повећања продаје, унапређења извоза и креирања нових радних места.

С тим у вези АРРА Лесковац ,,Центар за развој Јабланичког и Пчињског округа” у партнерству са РАС и партнерским регионалним развојним агенцијама организују ,,Пословне сусрете” у Лесковцу.

Сектори који ће бити заступљени на пословним сусретима су:

  • Агроиндустрија;
  • Лака индустрија;
  • Модна индустрија

Пословни сусрети ће Вам пружити могућност да директно промовишете Ваше активности, производе и услуге, успоставите нове пословне контакте и пронађете пословне партнере. Овај догађај је идеална прилика за умрежавање идеја и проналазак нових информација и потенцијалних партнера.

Током манифестације биће одржан и мини сајам старт-уп компанија које су подржане од стране Пројекта.

Овим путем Вас позивамо да учествујете на пословним сусретима у Лесковцу, у уторак 01.новембра 2016.године, са почетком у 11:00 часова, на локацији Пашина чесма бб, Миланово, Лесковац.

Више информација о пословним сусретима, као и регистрацију он-лине пријаве можете извршити ОВДЕ.

Уколико сте заинтересовани да учествујете на пословним сусретима у Лесковцу, молимо Вас да се региструјете ОВДЕ до 28. октобра 2016. године.

Учешће на пословним сусретима је бесплатно, а трошкове превоза учесници сносе сами.

За додатне информације можете се јавити:

АРРА Центар за развој Јабланичког и Пчињског округа, Лесковац

Тел: 016/3150-115

dragana.belenzada@centarzarazvoj.org