You are currently viewing Инфо сесија – еу фондови за привреду србије «нови еу програми 2015-2020»

Инфо сесија – еу фондови за привреду србије «нови еу програми 2015-2020»

У циљу пружања подршке привредним субјектима који желе да унапреде своје пословање и јачају капацитете позивамо Вас на Инфо сесију која ће вам омогућити да максимално и на ефикасан начин искористите финансијску подршку нових ЕУ фондова, намењену тржишту Републике Србије:
ИНФО СЕСИЈА – ЕУ ФОНДОВИ ЗА ПРИВРЕДУ СРБИЈЕ
«НОВИ ЕУ ПРОГРАМИ 2015 – 2020»

Петак, 28. октобар 2016. године, од 11:00 до 15:00 сати, Регионална привредна комора Крушевац Инфо сесија пружа оријентацију учесницима о свим расположивим изворима финансирања и темељ за развој пројеката за нове ЕУ фондове и програме. Учесници ће имати могућност да боље упознају све захтеве и најбоље праксе у процесу конкурисања за донације Европске уније. ЕУ програми 2015-2020 нуде нове могућности за организације из Србије. Инфо сесија ће пружити учесницима неопходне информације о предстојећим ЕУ програмима како би се на време припремили за нов циклус финансирања ЕУ пројеката, за отворене и најављене конкурсе, као и јасан преглед циљева ЕУ фондова за Србију како би одабрали оне који највише одговарају потребама Ваше организације. Циљеви инфо сесије су фокусирани на:

  • упознавање са ЕУ фондовима – шта су ЕУ фондови и како функционишу;
  • упознавање са процесом и фазама развоја пројеката за ЕУ фондове;
  • расположиве могућности финансирања из ЕУ фондова од 2015. године – презентација ЕУ програма 2015-2020;
  • могућности инвестиционог финансирања пројеката – инвестициони фондови, заједничка улагања, кредити…;
  • текући и предвиђени конкурси и конкурсна процедура – како и где да нађете конкурсе, референтна документа, формуларе за пријаву, успешно финансиране ЕУ пројекте и сл.;

Инфо сесије је намењена за: предузећа (корпорације, мала и средња предузећа), предузетнике, удружења привредника, невладине организације и друге организације цивилног друштва, државне институције, локалне самоуправе, универзитете, научне институте и свим заинтересованима.
Пријава учешћа се врши попуњавањем он-лине апликације на адреси.

Контакт особе за све додатне информације: Вања Дамљановић и Душица Вукчевић Стојиљковиц, тел: 037 441 128, dusica.vukcevic@komora.net и vanja.damljanovic@komora.net . Због актуелности теме и ограниченог броја полазника, сугеришемо Вам да попуњену пријаву пошаљете у што краћем року. Котизација: 1.500 дин за чланице РПК Крушевац, а за остале 3.000дин + ПДВ (котизација покрива трошкове тренинга, литературе и освежења у паузама).

Оставите одговор