You are currently viewing Позив за СтартАп обуку за почетнике у бизнису

Позив за СтартАп обуку за почетнике у бизнису

Агенција за регионални развој Расинског округа у сарадњи са Канцеларијом за младе града Крушевцаће одржати бесплатну, сертификовану, обуку за почетнике у бизнису, ’’СТАРТ АП’’ обуку у периоду од понедељка 13. до 14. јуна 2016. године.

Место реализације обуке је Клуб за младе Крушевац који се налази на адреси: Трг Костурница 58, други спрат.
Пријаву можете пронаћи на: http://tiny.cc/startup4 
Рок за пријаву је петак, 10. јун 2016. године до 12ч.

Одабрани учесници/це ће бити контактирани/не у петак, 10. јуна 2016. године у периоду од 12 до 16ч.
Максималан број учесника/ца на радионици је 20.

Обука за почетнике у послу се ради по методологији Националне агенције за регионални развој и састоји се из четири модула:

• Профил успесног предузетника/мотивациони део
• Правни аспекти пословања
• Финансијски извори финансирања
• Пословни план

Циљ одржавања бесплатне обуке је унапређивање знања и вештина потенцијалних предузетника, подизање нивоа предузетничке културе чиме се ствара могућност за покретање сопственог посла, отварање нових привредних субјеката што ће довести до смањења незапослености кроз самозапошљавање и отварање нових радних места.
Полазници који успешно заврше тродневну обуку добиће сертификат, који је неопходан приликом аплицирања за средстава за самозапошљавање, које додељује Национална служба за запошљавање или приликом конкурисања за старт-уп кредите код Фонда за развој Републике Србије.
Обуке ће реализовати сертификована тренеркиња Соња Јевремовић.
Ова обука се реализује у оквиру програма стандардизованог сета услуга за микро, мала и средња предузећа и предузетнике у 2016. години који реализује акредитована Агенција за регионални развој Расинског округа. Обуке ће се одржавати током целе године у Клубу за младе Крушевац.

Оставите одговор