You are currently viewing Најава догађаја – промоцијa године предузетништва 2016.

Најава догађаја – промоцијa године предузетништва 2016.

 6ae4c50c-83af-4126-84ba-aa22bd918561-largeАгенција за регионални развој Расинског округа, као акредитована регионална агенција активно учествује у промоцији и реализацији свих активности везаних за Годину предузетништва 2016. У ту сврху, Агенција у сарадњи са Регионалном привредном комором Крушевац Вас позива на  промоцију програма Година предузетништва 2016.

 

Промоција ће се одржати у уторак 12. априла 2016. године са почетком у 12 часова у сали РП Коморе Крушевац, Балканска 63, 4.спртат у Крушевцу.

Година предузетништва 2016 је велики пакет различитих програма државе чији је циљ да се ојачају предузетничке снаге, помогне предузетницима који почињу посао или су га, до одређеног нивоа, већ развили и пружи финансијски и нефинансијски ослонац за дугорочни развој предузетничког духа.

Због тога је 2016. година, са становишта државе, проглашена Годином предузетништва. Током ове године биће паралелно спроведени врло конкретни пакети помоћи приватном сектору заснованом на предузетничком приступу, али и вођена стратешка акција покретања таласа најширег друштвеног напора за инаугурисање принципа предузетништва као начина мишљења у економији, образовању, култури, државним политикама и свим најзначајнијим друштвеним процесима.

На овом догађају биће представљени програми за развој предузетништва као и привредни субјекти који су до сада користили неки вид подршке у свом пословању.

Контак особа је: Маја  Џунић  из Агенције за реиогнални развој. Email: office@arro.rs, телефон  037 418 520 и

За додатна питања слободно нас контактирајте.

Оставите одговор