You are currently viewing Распоред презентација „Хелп“ програма

Распоред презентација „Хелп“ програма

Градској управи Крушевац потписан je анекс Уговора о сарадњи у оквиру пројекта који се реализује са немачком организацијом Хелп.

Пројекат „Смањење сиромаштва и унапређење могућности запошљавања маргинализованих и угрожених група становништва са фокусом на Ромкиње у Србији“  финансира шведска агенција за међународни развој СИДА, а биће реализован (по анексу) у периоду од септембра 2015. до августа 2017.

Добитници опреме су у обавези да се регистрованом делатношћу баве минимум две године, а по истеку две године од дана регистровања, опрема постаје њихово власништво.

Анексом уговора биће подржано најмање додатних 20 добитника гранта – бизниса у њиховим намерама за започињање или развој пословних делатности и то 9 грантова по 1.500 евра, 9 грантова по 2.400 и 2 гранта по 3.600 евра.

Детаљније информације можете добити на презентацијама програма по распореду који можете наћи на следећем линку.

Пријавни формулар можете преузети кликом ОВДЕ.

За сву потребну помоћ око прикупљања и попуњавања конкурсне документације, заинтересовани се могу јавити Агенцији за регионални развој Расинског округа.

За све додатне информације можете се обратити нашој агенцији путем телефона: 037 418 520 или путем мејла: office@arrro.rs или лично у нашим просторијама у Балканској 63/4.