You are currently viewing Бесплатна обука ‘Електронско пословање’ за мала и средња предузећа

Бесплатна обука ‘Електронско пословање’ за мала и средња предузећа

У Центру за стручно усавршавање у Крушевцу (Балканска 63, V спрат) наредне среде, 25. новембра 2015. године, одржаће се бесплатна радионица о електронском пословању.  Обука се организује у оквиру активности пројекта „Развој електронског пословања“ који финансира Европска унија, а реализује се у сарадњи са Агенцијом за регионални развој Расинског округа.

Обука је намењена малим и средњим предузећима, којима ће бити представљене основе електронског пословања и приближен концепт електронске трговине, електронског пословања и дигиталних апликација које се могу искористити као иновативно средство за повећање конкурентности и снижење трошкова пословања.

Учесницима ће се обратити Владан Николић, в.д. директор Агенције за регионални развој Расинског округа и Лешек Јакубовски, вођа пројекта „Развој електронског пословања“.

Тренинг ће одржати Синиша Беговић, експерт на пројекту.

Комплетну агенду радионице можете преузети кликом ОВДЕ.

Више информација о пројекту „Развој електронског пословања“ можете да потражите на www.eposlovanje.biz, а за сва додатна питања у вези са обуком можете нас контактирати на 011 323 5915 и 037 418 520.

За обуку Електронско пословање можете се пријавити путем формулара испод или путем е-маил адреса на адресу s.lekic@eposlovanje.biz  и sonja.jevremovic@arrro.rs

Како је број места ограничен, молимо Вас да потврдите учешће на обуци најкасније до понедељка, 23. новембра 2015.

Оставите одговор