You are currently viewing Бесплатна обука на тему ‘Пословно планирање и пословање са банкама’

Бесплатна обука на тему ‘Пословно планирање и пословање са банкама’

Агенција за регионални развој Расинског округа, у оквиру стандардизованог сета услуга, организује БЕСПЛАТНУ дводневну обуку на тему:

ПОСЛОВНО ПЛАНИРАЊЕ И ПОСЛОВАЊЕ СА БАНКАМА

Обука ће се одржати 17. и 18. новембра, са почетком у 10 часова. Место обуке је Центар за стручно усавршавање, Балканска 63 (5. спрат), Крушевац.

Циљ обуке је да укаже на значај анализе пословних идеја и планирања пословних активности, као и како да микро, мала и средња предузећа креирају и развијају успешан и ефективан бизнис план прихватљив од стране банака и презентују га банкама повећавајући успешност приступа средствима финансирања. Припремљен Бизнис план је плански документ којим се прецизира правац будућих пословних активности предузећа и анализира одрживост плана развоја, или пословне идеје у случају новооснованих предузећа.

Обука ‘Пословно планирање и пословање са банкама’ реализује се по методологији Националне агенције за регионални развој, а у оквиру стандардног сета услуга који пружају акредитоване регионаолне развојне агенције. Обука је бесплатна, а сви полазници добиће сертификат за успешно завршену дводневну обуку.

За бесплатну обуку ‘Пословно планирање и пословање са банкама’ можете се пријавити у формулару испод или путем телефона 037/418-520. Контакт особе су Маја Џунић и Марко Ђорђевић.