You are currently viewing Успешна посета JICA експерата, посећене две фирме

Успешна посета JICA експерата, посећене две фирме

У оквиру пројекта »Успостављање и промоција менторинг услуге за МСПП у земљама Западног Балкана«, у уторак, 22.09.2015. године консултанти Јапанске агенције за међународну сарадњу (JICA) Масаши Такано и Чине Кога ће бити у радној посети Агенцији за регионални развој Расинског округа.

Циљ посете јапанских експерта било је пружање стручне подршке у реализацији програма Менторинга који Агенција спроводи на подручју Расинског округа, а чији су директни корисници привредни субјекти из нашег округа. У оквиру посете, Такано и Кога посетили су породичне фирме ‘Столови Милетић’ и ‘Wake up’, где су имали прилике да виде како се одвија процес производње и увере се у унапређење појединих процеса пословања који су ове фирме оствариле у оквиру менторинг програма.

Циљ пројекта је успостављање, унапређење и промоција менторинг система у земљама Западног Балкана са циљем подржавања несметаног развоја и смањења неуспешних предузећа и предузетника пружањем свеобухватне и благовремене подршке предузетницима који се налазе у пресудном тренутку за развој или опстанак.

Успешна посета JICA експерата, посећене две фирме
Успешна посета JICA експерата, посећене две фирме

Оставите одговор