You are currently viewing Бесплатна дводневна обука – ‘Управљање финансијама’

Бесплатна дводневна обука – ‘Управљање финансијама’

Агенцијa за регионални развој Расинског округа и Регионална привредна комора Крушевац организују обуку

Управљање финансијама

Обука ће се одржати 24.-25.09.2015. године са почетком у 12 часова у сали Регионалне привредне коморе Крушевац

Управљање и разумевање финансија данас је неопходан услов за опстанак и развој привредних субјеката. Како бисте могли да разумете кретање новца и пословне процесе, потребно је знање за читање и разумевање финансијских извештаја и показатеља, као и праћење токова готовине и израчунавање осталих релевантних економских показатеља. Ова пословна обука је прилика за све руководиоце који доносе одлуке, а нису директно укључени у област финансијског пословања, као и за све запослене којима је ово знање потребно, а нису у досадашњем раду имали прилике да се баве финансијама.

По завршетку обуке моћи ћете да разумете финансије како своје, тако и осталих компанијa и бићете у могућности да доносите праве пословне одлуке.

Обука “Управљање финансијама“ реализује се по методологији Националне агенције за регионални развој, а у оквиру стандардног сета услуга који пружају акредитоване регионалне развојне агенције. Сви полазници добиће сертификат за успешно завршену дводневну обуку.

За све додатне информације можете нас контактирати путем телефона 037/418-520 или мејла office@arrro.rs. Контакт особе су  Маја Џунић и Марко Ђорђевић.

Оставите одговор