You are currently viewing Најава промоције програма подршке у Варварину и Трстенику

Најава промоције програма подршке у Варварину и Трстенику

Након што је у Крушевцу успешно одржана презентација програма подршке развоју конкурентности микро, малих и средњих предузећа, предузетника и задруга, као и програма подршке развоју женског предузетништва, Агенција за регионални развој Расинског округа одржаће промоцију ових програма у Варварину и Трстенику.

Промоција Јавних позива у Варварину одржаће се у петак, 7. августа 2015. године са почетком у 12 сати, у скупштинској сали општине Варварин.

Промоција Јавних позива у Трстенику одржаће се у понедељак, 10. августа 2015. године са почетком у 12 сати, у згради општине Трстеник, сала број 26 (први спрат).

Основни циљ ових програма је јачање конкурентности микро, малих и средњих предузећа, предузетника и задруга, као и подршка женама предузетницима кроз доделу бесповратне финансијске подршке.

Сви заинтересовани предузетници, правна лица и задруге, своје пријаве могу поднети Агенцији за регионални развој Расинског округа. Рок за подношење пријава је 19.08.2015. године.

Детаљније информације можете добити путем телефона 037/418-520, мејла office@arrro.rs или лично у просторијама Агенције за регионални развој у Крушевцу, Балканска 63/IV.