You are currently viewing ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ НА МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ПРЕХРАМБЕНЕ ИНДУСТРИЈЕ „PRODEXPO“ 2023, МОСКВА, РУСКА ФЕДЕРАЦИЈА

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ НА МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ПРЕХРАМБЕНЕ ИНДУСТРИЈЕ „PRODEXPO“ 2023, МОСКВА, РУСКА ФЕДЕРАЦИЈА

Развојна агенција Србије  и Привредна комора Србије организују наступ српских привредника у оквиру националног штанда Србије на предстојећем 30. Mеђународном сајму прехрамбене индустрије „PRODEXPO“2023, који ће се одржати у Москви, Руска Федерација, у периоду од 06. до 10. фебруара 2023. године.

На сајму „PRODEXPO“ 20223, српскe компаније из прехрамбеног сектора представиће своје производне програме на националном штанду Србије, у павиљону 2, хали 3, површине 156m2.. Наступ на међународном сајму омогућава излагачима да представе своје производе и пласирају их на нова тржишта, као и да поспеше постојеће и стекну нове пословне контакте.

„PRODEXPO“ (www.prod-expo.ru/en/)  је највећa и најзначајнијa специјализована изложба прехрамбене индустрије у Русији и Источној Европи, у оквиру које се организују сусрети произвођача/извозника и дистрибутера и представника водећих малопродајних ланаца. Сајам годишње посети око 70 хиљада посетилаца из око 150 земаља који имају прилику да се упознају са производним програмом више од 2.660 излагача из 73 земаља и преко 30 националних експозиција земаља Европе, Азије, Африке, Америке и Аустралије.