Европска мрежа предузетништва (ЕЕН) организује виртуелне Б2Б састанке „Теxтиле Цоннецт 2020“ за компаније из текстилне индустрије, у периоду од 4. до 8. маја 2020. године.

С обзиром на то да је због пандемије Kовид-19 немогуће организовати састанке уживо, организатори су одлучили да омогуће бесплатне онлине састанке за купце и добављаче у текстилној индустрији.

Овај вид састанака омогућиће вам да пронађете предане потенцијалне пословне партнере, а путем онлине платформе организатори ће заказати ваше састанке. Такође, тиме ћете прошири своју пословно-сарадничку мрежу, бићете у могућности да размените искуства и будете у току са трендовима у индустрији и технолошким иновацијама у сектору.

Сви заинтересовани за виртуелне Б2Б састанке се могу пријавити путем следећег линка и унапред резервисати жељене пословне сусрете https://textile-connect-2020.b2match.io/.

Европска мрежа предузетништва (ЕЕН) пружа подршку пре, у току и након састанака, попут помоћи да креирате информативан пословни профил, након догађаја комуницира са сваком компанијом о утисцима и резултатима и слично.