МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ПРЕХРАМБЕНЕ ИНДУСТРИЈЕ „PRODEXPO“ 2020, МОСКВА, РУСКА ФЕДЕРАЦИЈА

Развојна агенција Србије и Привредна комора Србије организују наступ српских привредника у оквиру националног штанда Србије на предстојећем међународном сајму прехрамбене индустрије „PRODEXPO“ 2020, који ће се одржати у Москви, Руска Федерација, у периоду од 10. до 14. фебруара 2020. године.

На сајму „PRODEXPO“ 2020, српскe компаније из прехрамбеног сектора представиће своје производне програме на националном штанду Србије, у павиљону 2 , хали 3, број штанда 23C50, површине 124 m2.. Наступ на међународном сајму омогућава излагачима да представе своје производе и пласирају их на нова тржишта, као и да поспеше постојеће и стекну нове пословне контакте.

„PRODEXPO“ (www.prod-expo.ru/en/) је један од највећих и најзначајнијих специјализованих изложби прехрамбене индустрије у Русији и Источној Европи, у оквиру које се организују сусрети произвођача/извозника и дистрибутера и представника водећих малопродајних ланаца. Сајам годишње посети преко 60 хиљада посетилаца из око 100 земаља који имају прилику да се упознају са производним програмом више од 2.300 излагача из 65 земаља и 31 националних експозиција земаља Европе, Азије, Африке, Америке и Аустралије.

Трошкове закупа простора и изградње штанда сносе организатори, док излагачи сносе трошкове партиципације за учешће излагача у трошковима наступа на сајму у оквиру националног штанда у износу од 2.500,00 евра у динарској противвредности по средњем курсу Народне банке Србије на дан издавања профактуре.

Излагачи самостално организују и сносе трошкове пута, смештаја и транспорта експоната.

Право на учешће на овом сајму у оквиру националног штанда имају привредна друштва и предузетници регистровани у Републици Србији који се баве производњом органских производа.

Попуњена, потписана, оверена и скенирана пријава као и скенирано Уверење Пореске управе Министарства финансија о измирењу доспелих пореза примаће се до  петка, 01. новембра  до 16 часова, а шаљу се електронском поштом на e-mail: zorana.delic@pks.rs

Детаљне информације и обрасце за пријаву можете видети на сајту Развојне агенције Србије.