ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ПИЛОТ ПРОЈЕКТУ АКЦЕЛЕРАЦИЈЕ „РАСТИ“

Пилот пројекaт акцелерације „РАСТИ“  реализује Развојна агенција Србије  у сарадњи са Пословним инкубатором Нови Сад. РАСТИ пилот пројекат се реализује у оквиру Пројекта „Развијање  акцелератора за побољшан приступ финансирању иновација ММСП – ACCELERATOR“, који финансира Европска Комисија, у оквиру Транснационалног програма Дунав.

Општи циљ Пројекта ACCELERATOR је побољшање приступа финансијским средствима за иновације кроз унапређење услова институционалног оквира и одговарајућих инструмената јавних политика кроз развој практичних решења за услуге акцелерације.

Циљ РАСТИ пилот пројекта

Основни циљ РАСТИ пилот пројекта је истраживање и успостављање адекватног механизма акцелерације иновативних малих и средњих предузећа и предузетника.

Јавни позив ће бити отворен до 24.02.2019. године.

Тренизи и менторинг ће се реализовати до маја 2019. године.

Презентације пословних модела у формату „pitching“ сесија биће реализоване у другој половини маја 2019. године.

Циљна група и услови за учешће

Пројекат је намењен тимовима (али и појединцима који ће бити у могућности да током програма формирају тим, као и постојећим компанијама које формирају тим запослених који ће радити на њиховој новој идеји) који желе да започну нови пословни подухват базиран на развоју новог високотехнолошког производа а да при томе производ има висок тржишни потенцијал и висок ниво скалабилности, са посебним фокусом  на информационо комуникационе технологије и креативне индустрије.

Подносиоци пријава који обављају делатност у оквиру војне индустрије и организују игре на срећу/лутрију немају право да учествују у овом пројекту.

Начин пријављивања:

Пријава за учешће у РАСТИ пилот пројекту врши се попуњавањем формулара на линку: http://anketa.nstarter.co/index.php/586618?newtest=Y&lang=en

Пријаве морају бити попуњене/достављене најкасније до 24.02.2019године до 15.30h.

Детаљне информације у вези јавног позива на линку Развојне Агенције Србије.