Обука за почетнике у пословању-Старт уп обука

Агенција за регионални развој Расинског округа организује дводневну Обуку за почетнике у пословању тзв. СТАРТ УП обуку .

Обука ће се одржати у периоду од 29. Јануар- 30.Јануар 2019.  године са почетком у 11 часова у Клубу за младе , Трг Костурница 58 у Крушевцу.
Обука за почетнике ће се реализовати по методологији Развојне агенције Србије и састоји се из четири модула:
Профил успесног предузетника/мотивациони део
Правни аспекти пословања
Финансијски извори финансирања
Пословни план
Циљ одржавања бесплатне обуке је унапређивање знања и вештина потенцијалних предузетника, подизање нивоа предузетничке културе чиме се ствара могућност за покретање сопственог посла, отварање нових привредних субјеката што ће довести до смањења незапослености кроз самозапошљавање и отварање нових радних места.
Полазници који успешно заврше дводневну обуку добиће сертификат који је потребан приликом аплицирања за средстава за самозапошљавање, које додељује Национална служба за запошљавање или приликом конкурисања за старт-уп кредите код Фонда за развој Републике Србије.
Обуке реализују сертификовани тренер Соња Јевремовић и Маја Марковић.
Ова обука се реализује у оквиру програма стандардизованог сета услуга за микро, мала и средња предузећа и предузетнике у 2019. години који реализује акредитована Агенција за регионални развој Расинског округа.

Позивамо заинтересоване да се пријаве на телефон: 037/202-336 или на маил:office@arrro.rs.

2019-01-24T10:00:19+00:0024/01/2019.|Новости|