В2В сусрети у Хановеру

Развојна банка Доње Саксоније – Nbank из Немачке, део  Европске мреже предузетништва, у сарадњи са Развојном агенцијом Србије организује Technology & Business Cooperation Days који ће се одржати од 01.-04. aprila 2019. године у Хановеру, Немачка током највећег сајма индустрије и технологије Hannover Messe. Овај догађај окупља иновативне компаније и истраживачке организације са циљем проналажења партнера за нове развојне и иновативне пројекте.

Регистрацију и пријаву за учешће у B2B сусретима можете да извршите пријавом на портал  https://technology-business-cooperation-days.b2match.io/. На овом порталу могу се наћи све информације о самом догађају као и листа до сада регистрованих компанија.

Уколико се региструјете до 15.фебруара 2019.године на B2B сусретима учешће је бесплатно , док ће после тог датума регистрација да се наплаћује у износу од  119 eurи рок за регистрацију је 17. март 2019.године.

За све додатне информације у вези са учешћем наTechnology & Business Cooperation Days можете контактирати Развојну агенцију Србије на  een@ras.gov.rs  или 011/3398-774.